Kik is vagyunk Mi?
Egy olyan házaspár, akiknek közös a sütemény készítés iránti szenvedélye. Hisszük,hogy az édes finomságok azért készülnek, hogy a fogyasztásuk örömet okozzon. Ezért próbálunk folyamatosan gyakorolni és fejlődni, hogy amit készítünk az ne egyszerűen finom legyen, hanem egy élményt nyújtson.
Örülünk,hogy ilyen sokan érdeklődtök a receptjeink iránt. Köszönjük a sok pozitív visszajelzést!
Margó és Józsi 👩‍🍳👨‍🍳😘
(Tóth-Kalmár Margit , Tóth József)

Miért mi? És miért az "A pillanat íze"?
A receptjeink írásakor olyan részletességre törekszünk, hogy az ne okozzon nehézséget még a gyakorlatlan sütni vágyóknak sem. Kiemelt figyelmet, és rengeteg energiát fordítunk arra, hogy támogatást nyújtsunk ha netán valakinek mégis akad kérdése valamelyik receptünkkel kapcsolatban. Kerüljük a nehezen beszerezhető alapanyagok használatát, és a komplikált műveleteket. Szerintünk a szupermarketekben található összetevőkből is szuper, változatos tortákat lehet készíteni. 
A FŐ célunk az, hogy:
-Sikerélményed legyen a konyhában!
-Az asztaltársaság megdicsérje az alkotásod, és örömmel emlékezzenek vissza a pillanatra amikor fogyasztották a saját kezeddel készült finomságot.
Minden alkalommal óriási öröm, és elégedettség tölt el minket amikor ilyen visszajelzéseket kapunk Tőletek.

Biztosan Te is tapasztaltad már azt az érzést amikor valami finomat fogyasztottál, hogy szeretted volna megosztani azt a szeretteiddel, hogy mások is érezzék azt a kulináris élvezetet amit Te is éreztél.
Erre az egyetlen megoldás a fogyasztott finomság receptjének a megosztása, és ez az egyik ok, ami elindított minket az utunkon, a receptmegosztás ösvényén.


A pillanat íze:

Szerintetek milyen készség szükséges ahhoz, hogy egy finom tortával meg tudd lepni a szeretteidet?

Szerintünk nem kell hozzá kézügyesség, hiszen nem szobrot faragsz, vagy festményt készítesz, hanem csak egy ízletes desszertet. Ehhez csak egy kis odafigyelésre van szükség, és az elkészítéséhez szükséges mozdulatok gyorsan elsajátíthatóak.
Nincs szükség kreativitásra, vagy kifinomult ízérzékelésre sem, mert ha van egy jól lekövethető recept, akkor azt végig követve el tudod érni a kívánt eredményt.
Nincs szükség cukrász végzettségre sem hogy ismerd az alapanyagokat, eszközöket , vagy a technológiákat. Mi úgy gondoljuk, hogy a tananyag jelentős része haszontalan a Te konyhádban, és ami hasznos információ lehet azt röviden összeszedjük neked, ha tényleg még csak most ismerkedsz a süti, és torta készítéssel.


Szerintünk az egyetlen dolog ami kell ahhoz , hogy pozitív tapasztalod legyen a torták készítésekor az az: Hogy akarj vele örömet szerezni azoknak akiknek készíted, legyen az családtag, barát, kolléga vagy akár te magad is.
Ha örömet akarsz vele szerezni, akkor rá szánod a szükséges időt, és energiát a torta elkészítésére, és nem egy összecsapott, kihagyott alapanyagokkal, vagy kihagyott műveletekkel készült tortát fogsz lerakni az ünnepi asztalra.

Hiszen az édes finomságok azért készülnek, hogy a fogyasztásuk örömet okozzon, és mi is ezért próbálunk folyamatosan gyakorolni, és fejlődni, hogy amit elkészítünk az ne egyszerűen finom legyen, hanem egy élményt nyújtson.
Régebben ezért is kezdtük el megosztani a receptjeinket, mert ha ezáltal valamilyen formában örömet tudtunk vele okozni, akkor az minket is boldoggá tett. Óriási élmény volt olvasni a sok pozitív visszajelzést, hogy mekkora sikerei voltak a receptjeinknek, és nagy öröm volt látni a sok szép desszertről készült fényképet aminek az elkészítésében mi segédkeztünk receptek, és tanácsadások formájában. Így egyre nagyobb kedvel próbáltuk mi is megosztani a szerzett tapasztalatainkat.

Rokon lélek vagy, ha Te is élvezed a desszert készítés minden pillanatát, és Te sem sajnálod a ráfordított időt, energiát, hogy meglepd szeretteidet egy finom sütivel. Hiszen a desszert az a fogás, amelyet nem azért fogyasztunk hogy csillapítsuk az éhségünket. Az étkezések lezárása után a desszerttel örömet okozunk magunknak. és Fontos, hogy élvezzük a fogyasztását, kellően megkoronázzuk vele az étkezést.

Megkoronázzuk vele a pillanatot.

Kövess minket a facebookon:
https://www.facebook.com/apillanatize
vagy instagrammon is:
https://www.instagram.com/apillanatize/