Nem vagyunk profi fotósok (ez látszik is), de törekszünk arra hogy az elkészült étel látványát minél szebben visszatudjuk adni. Ha úgy gondolod hogy a mi tapasztalataink hasznosak lehetnek számodra, akkor kövesd a fotós cikksorozatunkat, amiben apró, de hasznos tippekekel segítünk hogy a te szuper sütijeid is jól mutassanak a róluk készült fényképeken.

Ha valami új ízt szeretnél csempészni a desszertjeidbe, feldobnád a már megszokott csokoládékrémet vagy kedvenc tortádat akkor tökéletes választás lehet a Tonkabab. Még nem hallottál róla? Vagy hallottál, de még nem merted kipróbálni? Olvass tovább és ismerd meg velünk ezt a csodás fűszert!

Ha torta vagy sütemény készítése előtt állsz, de nem egyértelmű a recept, vagy az alapanyagok megnevezése, akkor az alapanyag kalaúz sorozatunkban megpróbálunk segíteni a választásban, és a felhasználásukban. Ebben a cikkünkben leírjuk a tapasztalatainkat növényi habtejszín, és az állati habtejszín használatáról.