A barack torta

Szereted a sárgabarackot? A nyár e kedvelt ízét?A kizárólag barackos rétegekből álló tortakölteményből tökéletesen érződik ki az intenzív barack íz,Így ez lesz az egyetlen választás ha barackos torta készítésnél döntesz, és ezt szeretnéd elérni. :-) Csukd be a szemed, és képzeld el, hogy beleharapsz egy zamatos sárgabarackba! Ismerős lesz az érzés...

A torta receptjét megtalálod "HELLÓ NYÁR " című digitális kiadványunkban, amelyben 3 további szuper nyári torta receptet olvashatsz részletes, fázisfotós leírással.

Az e-book ide kattintva találod

De a különálló receptet is meg tudod vásárolni ide kattintva.

Illetve a "Favorite" című nyomtatott könyvünkben, melyben 15 kedvenc torta receptünket gyűjtöttük össze. :)

" Köszöntsük a nyarat méltó módon, élvezzük ki a kellemes idő okozta lehetőségeket!Legyünk minnél több időt a szabadban, mozogjunk sokat, és együnk finomakat! Élvezzük a nyár ízeit, és ne feledkezzünk meg azért az édes ízek okozta örömökről, és azokról sem akik a nyári hónapok alatt ünneplik fontos pillanataikat!Tortákat, finom sütiket nyáron is jól eshet fogyasztani, és mi most olyan receptválogatást hozunk, amiket ha elkészítesz valódi frissítést, és  könnyed ízeivel igazi kulináris élvezeteket tartogat a fogyasztói számára. 

A receptek írásakor arra is törekedtünk, hogy ne sok rétegből, és időigényes műveletből álljon az elkészítésük, hogy minél kevesebb időt kelljen a konyhában töltened.
Kellemes Nyarat Kívánunk!"

barack torta
sárgabarack torta