Vörös bársony mousse torta piros ribizlivel

Ez a vörös bársony torta remek választás lehet akár mikulásra is, mert jellegzetes színvilágával, és megfelelő díszítéssel a télapóra emlékeztető megjelenést tudunk neki kölcsönözni. De nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy mennyei gyümölcsös ízek, és a fehércsokoládé találkozik a tortában, így nagyon nehéz neki ellenállni. :-)

A recept megtalálható az "Ünnepi pillanatok" című digitális kiadványunkban, melyben további 4 olyan torta recept is olvasható, ami megfelelő választás lehet akár a karácsonyi ünnepekre is. 

Az e-book ide kattintva találod

De a különálló receptet is meg tudod vásárolni ide kattintva.


Vörös bársony  torta

A pillanat íze - Ünnepi pillanatok 

Az év végéhez közeledve legtöbbünket kezdi hatalmába keríteni a karácsony hangulata, és a sokak kedvenc ünnepére való készülédés. Nem is csoda, hiszen a sokszor nehéz, vagy fáradalmas hónapokat követően mindenkinek feltöltődés ha meg tud pihenni az év végén, és azt a kis időt a szeretteivel tudja tölteni. Ezt az időszakot ilyenkor szeretnénk minőségi időtöltéssel tölteni, szép dolgokat látni, ezért feldíszítjük a környezetünket. Szeretnénk finomakat lakomázni, és azt megosztani másokkkal is az ünnepélyes összejöveteleken, amikor akár távolabb élő családtagjaink, vagy barátaink is látogatást tesznek nálunk. Ezért ilyenkor gyakran akár költségesebb, bőséges ebédeket vagy vacsorákat készítünk a karácsony szelleméhez íllő ízvilágban. A lakomák, családi összejövetelek elengedhetetlen része az édes ízek okozta eufória, amit a különleges télies gyümölcsökkel, és finom fűszeres ízekkel készült desszertek okoznak. A következő receptjeinkkel arra törekszünk, hogy segítsünk Téged az ünnepekre való készülődésben, és hogy karácsonykor tálalt desszerteddel további emlékezetes pillanatokat tudj okozni a vendégeidnek.