Summer Fresh torta

Egy új íz, amit nem tudsz megfogalmazni, körbeírhatatlan, mert nem egy létező fogalom.Mangó-kókusz és eper, egy túrós -joghurtos epres kevert tésztán.
Varázsold el az asztaltársaságot egy olyan ízzel, egy olyan tortával, amihez hasonlót még nem kóstoltak.Egy igazi nyári frissítő ínyencség :-)

A torta receptjét megtalálod "HELLÓ NYÁR " című digitális kiadványunkban, amelyben 3 további szuper nyári torta receptet olvashatsz részletes, fázisfotós leírással.

Az e-book ide kattintva találod

De a különálló receptet is meg tudod vásárolni ide kattintva.

" Köszöntsük a nyarat méltó módon, élvezzük ki a kellemes idő okozta lehetőségeket!Legyünk minnél több időt a szabadban, mozogjunk sokat, és együnk finomakat! Élvezzük a nyár ízeit, és ne feledkezzünk meg azért az édes ízek okozta örömökről, és azokról sem akik a nyári hónapok alatt ünneplik fontos pillanataikat!Tortákat, finom sütiket nyáron is jól eshet fogyasztani, és mi most olyan receptválogatást hozunk, amiket ha elkészítesz valódi frissítést, és  könnyed ízeivel igazi kulináris élvezeteket tartogat a fogyasztói számára. 

A receptek írásakor arra is törekedtünk, hogy ne sok rétegből, és időigényes műveletből álljon az elkészítésük, hogy minél kevesebb időt kelljen a konyhában töltened.
Kellemes Nyarat Kívánunk!"

Summer fresh torta