A család cukrásza

Egy könyv, aminek az ihletét Ti adtátok, és amivel hozzátok hasonlóan mi is azonosulni tudunk. Ha ismersz valakit akire illik a "A család cukrásza" titulus, vagy magadra ismersz , akkor ez a könyv Téged, szólít meg. Olvasd el a részleteket!


"Mi átestünk azon a folyamaton, amikor apránként kezdett egyértelművé válni, hogy a családi összejövetelekre mi leszünk azok, akik a desszertet készítik. Majd idővel a távolabbi családtagok, a ritkábban látott barátok és kollégák is azt szerették volna, ha mi sütjük az ünnepi tortákat a különböző összejövetelekre. Te is ”a család cukrásza” vagy? Ha igen, akkor reméljük e könyvben szereplő receptek inspirálni fognak téged, és hasznodra lesznek. Ha pedig még nem érzed magad annak, akkor útmutatásunkkal segítünk, hogy azzá válj, amennyiben szeretnéd ezt a titulust.☺ "

(Részlet "A család cukrásza című könyvből)


Legújabb nyomtatott könyvünkben  25 szuper recept olvasható a tőlünk megszokott részletes leírással, minden eddiginél több hasznos tanáccsal, illetve az első könyvünk, aminél rengeteg fázisfotó is található. 

A könyv szerkesztésénél arra törekedtünk, hogy az egy valódi, kézzelfogható támasz legyen a különleges pillanatokra történő készülődés közben. Mindamellett fontosnak tartottuk, hogy különböző (és megjelölt) nehézségi fokozatok, és ízvilágok mellett mindenki megtalálja a számára szimpatikus receptet. Szívből reméljük, hogy Te is megtalálod majd a kedvencedet a könyvben szereplő receptek között, és hogy hasznodra lesz a kiadványunk, amennyiben a megvásárlása mellett döntesz.

A könyvet ide kattintva tudod megvásárolni!

Cukrász könyv