Nyomtatott könyveink

Hihetetlen élmény volt számunkra kézbe venni nyomtatott receptkönyveinket, amikek az elkészítésére nagyon büszkék vagyunk. Elsőként a ReVízió című könyvünk volt az, amikor egy nagy álmunk vált valóra. Óriási élmény, és öröm volt számunkra amikor a könyvek megérkeztek a nyomdából, és egy olyan könyvet lapoztunk, amilyet akár mi is örömmel emelnénk le a könyvesbolt polcairól. 

Cukrász receptkönyv

A könyv készítésénél arra törekedtünk, hogy a hasznos tartalomra, és a praktikus használhatóságra kerüljön a hangsúly. Így az olvasó hasznos tippeket, részletesen megírt, és könnyen nyomon követhető formátumú recept leírásokat olvashat, a tortákról készült fényképekkel gazdagítva.

Receptkönyv

Szívből reméljük, hogy a könyv beszerzése mellett döntőknek sikerélményei lesznek a receptek elkészítése közben, és  a már kész torták fogyasztása kellemes pillanatokat fog okozni.

Torta Receptkönyv

A receptkönyv tartamáról, és részletes adatiról a webshopunkban olvashatsz, ahol meg is tudod vásárolni azt amennyiben felkeltette az érdeklődésed. :-) 

https://www.apillanatizeshop.hu/A-pillanat-ize-ReVizio-nyomtatott-konyv

Második könyvünk a Favorite címet viseli, amelyben ahogy a neve sugallja néhány kedvenc torta receptünk lett összegyűjtve. A könyv grafikai szerkesztését ezúttal egy profi szakemberre bíztuk, így egy a korábbinál még látványosabb, és praktikusabb könyv született .

Recept könyv

A könyvet a webshopunkba tudod megvásárolni ide kattintva!

Receptkönyv
Receptkönyv