Chai latte torta

Egy igazi szívet melengető ízvarázs a hűvös, télies napokra. A mennyei fekete tea krém zöld kardamommal, fahéjjal, gyömbérrel, szegfűborssal, és tarkaborssal válik harmónikus, kényeztető fűszeres finomsággá, amit mézes tejhabbal, és kakaós piskótákkal tettünk teljessé.

A recept megtalálható az "Ünnepi pillanatok" című digitális kiadványunkban, melyben további 4 olyan torta recept is olvasható, ami megfelelő választás lehet akár a karácsonyi ünnepekre is. 

Az e-book ide kattintva találod

De a különálló receptet is meg tudod vásárolni ide kattintva.

Illetve a "Favorite" című nyomtatott könyvünkben, melyben 15 kedvenc torta receptünket gyűjtöttük össze. :)

Chai latte torta

A pillanat íze - Ünnepi pillanatok 

Az év végéhez közeledve legtöbbünket kezdi hatalmába keríteni a karácsony hangulata, és a sokak kedvenc ünnepére való készülédés. Nem is csoda, hiszen a sokszor nehéz, vagy fáradalmas hónapokat követően mindenkinek feltöltődés ha meg tud pihenni az év végén, és azt a kis időt a szeretteivel tudja tölteni. Ezt az időszakot ilyenkor szeretnénk minőségi időtöltéssel tölteni, szép dolgokat látni, ezért feldíszítjük a környezetünket. Szeretnénk finomakat lakomázni, és azt megosztani másokkkal is az ünnepélyes összejöveteleken, amikor akár távolabb élő családtagjaink, vagy barátaink is látogatást tesznek nálunk. Ezért ilyenkor gyakran akár költségesebb, bőséges ebédeket vagy vacsorákat készítünk a karácsony szelleméhez íllő ízvilágban. A lakomák, családi összejövetelek elengedhetetlen része az édes ízek okozta eufória, amit a különleges télies gyümölcsökkel, és finom fűszeres ízekkel készült desszertek okoznak. A következő receptjeinkkel arra törekszünk, hogy segítsünk Téged az ünnepekre való készülődésben, és hogy karácsonykor tálalt desszerteddel további emlékezetes pillanatokat tudj okozni a vendégeidnek.

 

Chai latte torta szelet