A fehér csokoládé egy olyan édes kísértés, amit bár mi magában fogyasztva nem preferálunk olyan mértékben mint a tejcsokit , de alapanyagként felhasználva, a vele kombinált ízesítésű torták ellenállhatatlan ízélményt nyújtanak. A továbbiakban kiemelünk néhány olyan kedvencünket, aminek az ízesítésében ez a fajta csokoládé is jelentős szerepet kap.

Bár a torták, és cukrásztermékek készítése egy külön szakma, de mi meg vagyunk győződve arról, hogy ha valaki otthon szeretetből, és odaadással készíti el a tortát egy szuper receptet követve, vagy a kreativitására hagyatkozva, az akár sokkal finomabb tud lenni egy cukrászdában kapható tortánál még akkor is, ha az illető nem rendelkezik róla képesítéssel.

A csokoládé különleges, és elvarázsol! Engedd, hogy rabul ejtsen, és élvezd ki a csokoládé okozta különleges pillanatokat! Készítsd el a valamelyik csokoládétorta receptet az alábbiak közül, és oszd meg másokkal is a csokoládé okozta élményt!

Ha valami új ízt szeretnél csempészni a desszertjeidbe, feldobnád a már megszokott csokoládékrémet vagy kedvenc tortádat akkor tökéletes választás lehet a Tonkabab. Még nem hallottál róla? Vagy hallottál, de még nem merted kipróbálni? Olvass tovább és ismerd meg velünk ezt a csodás fűszert!

Ha torta vagy sütemény készítése előtt állsz, de nem egyértelmű a recept, vagy az alapanyagok megnevezése, akkor az alapanyag kalaúz sorozatunkban megpróbálunk segíteni a választásban, és a felhasználásukban. Ebben a cikkünkben leírjuk a tapasztalatainkat növényi habtejszín, és az állati habtejszín használatáról.

Biztosan kerültetek már ti is olyan helyzetbe, hogy a receptben szereplő zselatin típust nem tudtátok beszerezni. ilyenkor jön a kérdés, mivel helyettesítsem, vajon a boltban kapható zselatinnal is működhet az elkészíteni kívánt recept? Ha ismerős a helyzet, akkor olvass tovább és mi segíteni megtalálni a helyes választ, segítünk eligazodni a zselatinok világában!