A nyári forróságban is szeretünk sütizni, és tortázni, de a szervezetünk jobban megválogatja, hogy mely finomságokat kívánjuk meg. A túl édes, tömény édességek háttérbe szorulnak a frissítő, üde desszertek mellett. Ezúttal hoztunk egy olyan torta válogatást, amivel nyáron is bátran ünnepelhettek, vagy zárhatjátok a főétkezést, mert az asztaltársaság garantáltan nem fog tudni neki ellenállni a tikkasztó hőségben sem.

Akár a gyermeknap közeledtével, akár más ünnep miatt, de biztosan sokan gondolkodtok már azon, hogy milyen tortával lephetitek meg a kicsiket. Mi azt javasoljuk, hogy süssétek meg nekik a kedvenc tortájukat, vagy próbáljatok ki valami újat! Ehhez hoztunk nektek néhány ínycsiklandó tortareceptet, amelyek között mindenki megtalálja a maga ízlésének megfelelőt. Legyen szó krémes, csokis vagy gyümölcsös tortáról, ezekkel a finomságokkal garantáltan mosolyt csaltok a gyerekek arcára!

Most az általatok legnépszerűbb, leggyakrabban eddig elkészített, és fotó formában visszajelzett tortareceptekről készítettünk egy TOP listát, ezzel is segítve a választást ha fontos a már bevált recept választás. :)

Mindig van valamiféle varázsa annak, ha a családi asztalnál egy kedvelt országtorta kerül felvágásra. Az országtorták különlegesek, hangzatosak, és látványosak. Tapasztalunk szerint a legtöbb közzé tett recept nyelvezete, és leírása viszonylag nehezen érthető azoknak aki nem annyira jártasak a cukrászatban, ezért elkezdtük feltölteni a weboldalunkra az általunk már korábban elkészített nyertes tortákat úgy, hogy a receptjét szerintünk érthetően, néhol picit leegyszerűsítve, fázis fotókkal ellátva tesszük közzé. Kerültük az idegen szavak, és a nehezen beszerezhető alapanyagok használatát.

Ti szeretitek az édességet, a sütiket és tortákat, vagy akár szinte „rajongani” is tudtok néhány kiemelkedően finomra sikerült alkotásért? Most az emlékekre hagyatkozva megpróbáltam összeállítani egy top 10-es listát a közzé tett torta receptjeink közül, hogy talán ezzel is segítsünk a választásban, ha nem jutsz dűlőre melyiket is kellene legközelebb kipróbálnod.

" A kávé egy csészényi ölelés ". Nem véletlenül van milliónyi hódolója ennek a mesés, élénkítő italnak. Mi is nagy rajongói vagyunk, és elsősorban az íze kedvéért fogyasztjuk. Nem csoda, hogy előszeretettel használjuk a torták ízesítésére is, és a kávéval készült tortáink eddig mindig kirobbanó sikert arattak :-)