A különleges pillanatokért

Ennek a pisztáciás csokitortának nem csak az elkészítése egyszerűbb mint hinnéd, de az íze is finomabb mint gondolnád. :-)

Elolvasom.  

Az "A pillanat íze" név létrejöttének évfordulóját igyekszünk mindig valami különlegessel ünnepelni, amire már lassan szokássá válik, hogy Tőletek kérünk tippeket. Úgy gondoljuk ezzel a mennyei, nyárias ízvilágú tortával sikerült elérni, hogy a kóstolói egy falatnyi boldogságot fogyasszanak, és intenzív ízeivel valódi örömöt okozzon!

Elolvasom.  

Imrei Jánosné nevezése a sütinapon hamisítatlanul hozta a kedvelt házias ízeket, amelyeket annyira szeretünk! Hiszen a zsűri tetszését is oly mértékben elnyerte, hogy a számos nevezett alkotás közül a kategóriáján belül a 3. helyezéssel díjazta.

Elolvasom.  

Egy könnyed, könnyen elkészíthető torta recept, ha valami frissítő desszertre vagy hangolódva.

Elolvasom.  

Sárközi Csabáné Béres Krisztina egy igazán nyárias ízvilágú tortával nevezett a versenyre, mely már a látványával is le vett minket a lábunkról. A megnyerő díszítés mellé nem csak kellemes ízek párosultak, de kiemelendő, hogy a torta mindezek mellet glutén, és cukor mentes is. Krisztina alkotását a zsűri kategóriáján belül a 2. helyezéssel díjazta.

Elolvasom.  

Butiu-Vágási Csilla egyik nevezett tortája a Sütinap -on meghirdetett versenyre ez az ínycsiklandó Marlenka torta volt, ami a szakmai zsűri tetszését is olyannyira elnyerte, hogy kategórián belül az 1. helyezéssel díjazta. A tortát volt szerencsénk nekünk is megízlelni, és az intenzív ízeivel, az állagok változatos játékával nekünk is belopta magát a szívünkbe. Nagyon várjuk már , hogy mi is elkészítsük, és újra élvezhessük mind azt, amit azok a szerencsések akiknek még volt alkalma fogyasztani belőle.

Elolvasom.  

A méltán népszerű, és kedvelt Somlói galuska mennyei torta verziója. Valódi kényeztetés szemnek, és szájnak egyaránt. Ha Te is szereted a somlóit, akkor ezt a receptet bűn lenne kihagyni!

Elolvasom.  

Egy könnyen elkészíthető, klasszikus "Eszterházy" torta! :) Ezúttal a dió, vagy mandula helyett mákkal készítve, így a recept azoknak kedvez akik valamilyen okból kifolyólag nem fogyasztják azokat.

Elolvasom.  

Ha a szervezeted azt igényli, hogy édes ízekkel kényeztesd magad, akkor készítd el ezt a fehércsokis mogyorótortát karamellel! Az édes ízek harmóniája a roppanós mogyoróval egy igazi gyógyír tud lenni ilyenkor.

Elolvasom.  

Könnyed, és könnyen elkészíthető egyszerű túrótorta kókusszal, és málnával! Egy szuper, frissítő ízkombináció, mely után kívánni fogod a következő szeletet is! Próbáld ki!

Elolvasom.  

Egy szeletnyi könnyed természet, ha ki szeretnél tűnni a tömegből! Lágy, és roppanós elemek fúziója egy nem hétköznapi ízesítésű desszertben. A Pitypang vagy más néven Gyermekláncfű gyönyörű sárga színében már kora tavasszal gyönyörködhetünk, de ne feledkezzünk meg jótékony hatásairól sem. Ennek a növénynek minden része ehető, a gyökerétől egészen a virágjáig. Mi eddig még csak a virágját használtuk fel, amiből isteni „Pitypangmézet” készítettünk, ezt csempésztük most bele az alábbi tortánkba.

Elolvasom.  

Turbózd fel a tortád a kedvelt kakaóital porral, mely nem csak a gyerekek kedvence. A könnyed, kakaós torta eteti magát, a gabonagolyóból készült roppanós réteg pedig fokozza az élvezeteket! Remek választás lehet húsvéti tortának, de gyereknapra, szülinapra, vagy akár a szerdai ebéd lezárásaként is. Egyél még egy szeletet, és fogd rá a nyuszira! :)

Elolvasom.